Wine-investors

Wine-investors is een idee ontstaan tussen John Gerards, Premier cru wijnen en Jan Frissen, Forza Asset management. Tijdens het nuttigen van een goed glas wijn en een goed gesprek is het idee ontstaan om samen in exclusieve wijnen te gaan beleggen en deze via Premier cru wijnen op een seperate webpagina te gaan aanbieden, genaamd wine-investors.com. Wine-investors.com is een 100% onderdeel van de wijnimporteur uit Maastricht. De bedoeling van ons is om via wine-investors exclusieve en zeldzame wijnen aan te kopen en te verkopen aan de wijnverzamelaars en liefhebbers over gehele wereld. Uiteraard voorzien wij onze relaties ook van gratis aankoopadviezen of extra informatie over de huidige stand van zaken op de wijnmarkt. Door een zorgvuldig en goed aankoopbeleid bij gerenommeerde handelshuizen en agenten en direct bij de diverse wijndomeinen proberen we exclusief assortiment op te bouwen van goede bewaarwijnen met een perfecte provenance.

De wijn die worden aangeboden hebben we zelf op voorraad in onze geklimatiseerde opslagruimte of ze liggen nog op de betreffende chateaux tot ze klaar zijn voor verkoop ( en Primeur verkoop )

Ook proberen we via persoonlijk advies en via informatie nieuwsbrieven ons clientele op de hoogte houden over de internationale gang van zaken op de wijnmarkt. Daarnaast sturen we u regelmatig  nieuwsbrieven met handige informatie met handige tips over houdbaarheid, bewaartips en toelichting op de diverse topwijnen in ons assortiment.

Mocht u op de hoogte willen blijven van wine-investors, meld u aan via onze website voor onze nieuwsbrief.

vriendelijke groet,

John Gerards

Directeur Premier cru wijnen // Wine-investors